Concept ontwikkeling

Een van de eerste punten die bij een overname en de opstart van een horecabedrijf is naast het maken van een financieel plan het maken van een goed doordacht horecaconcept. Vragen stellen als wat past bij je als ondernemer, hoe is de markt in je regio, wat wordt mijn doelgroep, enz. zijn allemaal cruciaal om een goed concept neer te zetten. Hierbij kan F&B Solutions bij helpen. Door de zeer ruime ervaring bij diverse verschillende concepten heeft F&B Solutions een schat aan informatie verzameld die kan worden benut door opdrachtgevers.

Allereerst zal F&B Solutions samen met de opdrachtgever in overleg gaan over de wens van het concept. Dit concept kan samen worden gemaakt, maar het kan ook bij ons worden neergelegd. Het concept zal F&B Solutions gaan uitwerken. Dit wordt vervolgens gepresenteerd aan de opdrachtgever en bij akkoord zal het concept worden voorgekookt, gecalculeerd en verder worden uitgewerkt en geperfectioneerd. 

We kunnen leveranciers voor je pitchen en kunnen offertes aanvragen bij ons ruime netwerk. Ook het uitzoeken van servies, glaswerk en serviezen behoord tot de mogelijkheden. F&B Solutions heeft vele connecties waardoor er vaak een goede kortingen worden geboden.

Na invoering van het concept en de opening van de horeca gelegenheid zal F&B Solutions het concept blijven bewaken, mits door de opdrachtgever gewenst.

Wij leiden je graag rond bij een van onze afgeronde projecten zodat je met eigen ogen kan zien hoe F&B Solutions werkt.