ADAMtoren

"Martijn van Roon versterkte ons team in het bouwproces op het moment dat we nog geen definitief ontwerp hadden voor de keukens. Mede dankzij zijn uitgebreide ervaring en inzicht hebben we de juiste keuzes kunnen maken op het gebied van apparatuur, routing en werkwijze.

 

Martijn heeft een stabiel team neergezet dat volgens de door hem opgestelde SOP’s efficiënt aan het werk kon. Ook culinair gezien heeft hij de operatie in korte tijd op de kaart gezet, mede door zijn goede contacten met lokale leveranciers.

Met deze leveranciers zijn langdurende afspraken opgezet zodat ook de marges niet uit het oog verloren zijn gegaan."

Ralf Benda – Algemeen Directeur A’DAM Six Senses

"I can recommend F&B Solutions with confidence.
We got to know Martijn some 6 months ago at a late stage of the design of the Via hotel in Amsterdam.

Martijn was instrumental in the creation of our F&B concept. Their knowledge of the industry and experience as a chef were extremely valuable in many aspects; from the design/changes of design to the kitchen bringing cost savings, to assessing and purchasing all required equipment to include glass ware and crockery; suppliers negotiation and the putting together of a preferred supplier list, all the way to menu creation, costing, and tasting as well as training a young team.

Martijn, is a pleasure to work with and has a great character, despite his knowledge and experience, he seems to bring harmony into the environment he is in and he is liked and respected by everyone he works with.

We look forward to working with F&B Solutions on future projects."

Yuval Herrmann-Director and co-owner VIA Hostels

VIA Hostels Amsterdam
Oranjerie 't Vogelhuis Texel
vogelhuis-oranjerie.jpg

Wij zijn via Bouter grootkeukens in contact gekomen met Martijn van Roon, dit was ons een schot in de roos, Martijn heeft met zijn brede kennis ons geholpen met de tekening, routing het kiezen van de apparatuur en de juiste werkwijze voor onze nieuwe keuken.

Daarnaast heeft Martijn samen met onze koks de nieuwe menukaart ontwikkeld en was hij verantwoordelijk voor het proefkoken bij Sligro in Veghel alsmede de opstartfase van de nieuwe keuken.

Door zijn brede netwerk van zowel koks als leveranciers heeft Martijn ons ontzettend goed geholpen. Martijn komt nog regelmatig op bezoek om met de koks hun ervaringen te bespreken en waar nodig culinair advies geeft.

Wij hebben Martijn leren kennen als een zeer enthousiaste, gedreven en bovenal positief mens met veel vakmanschap.

Zonder enige twijfel zal ik Martijn bij een volgend project weer om advies vragen.

 

Anton van der Vis-Eigenaar restaurant Oranjerie ’t Vogelhuis Texel

DeLaMar Theater

"Als executive chef was Martijn van Roon in de maanden voor de opening van het DeLaMar Theater eind november 2010 verantwoordelijk voor het mede ontwikkelen en vaststellen van het culinaire concept van de brasserie van het theater, het inrichten van alle keukens en de aanschaf van de benodigde materialen, alsmede het aannemen en inwerken van het keukenteam.

 

Een en ander heeft hij zeer succesvol opgezet, hetgeen al 3 maanden na de opening resulteerde in een lovende recensie en een 9+ beoordeling van de legendarische culinair journalist Johannes van Dam in het Parool.

Mede hierdoor heeft het restaurant vanaf het prilste begin zeer succesvol gedraaid.

 

In eerste instantie besteedde DeLaMar de catering voor haar zakelijke verhuringen nog uit aan externe cateraars, maar al snel nam Martijn met zijn ploeg nagenoeg alle opdrachten op het gebied van de zakelijke markt er bij. Onze opdrachtgevers waren altijd vol lof.

 

In de herfst van 2012 hebben we een tweede restaurant geopend en een nieuwe keuken gebouwd. Wederom onder de succesvolle leiding van Martijn werd een nieuw concept bedacht en waren ook hier de reacties van de gasten altijd buitengewoon lovend.

 

Wij hebben Martijn leren kennen als een gedreven en ambitieuze collega die zijn werk altijd met grote inzet en professionaliteit heeft verricht. In zijn communicatie is hij helder, duidelijk en direct. Altijd met als doel het beste resultaat. Ook is het heel prettig dat hij naast zijn creatieve en culinaire talenten ook iemand is die goed op de kosten en inkoop let."

Robert Guijt  - Adjunct directeur DeLaMar Theater

Amsterdam Borrl Kitchen

Borrl Kitchen huurde F&B Solutions in (Okt/Nov ‘17) vanwege de nieuwe opzet menu en complete calculaties en menu engineering. F&B Solutions werkt plezierig en professioneel. Wat ons betreft voor de volgende keer zeker weer!

Remi Oerlemans - Eigenaar  Amsterdam Borrl Kitchen

EDEL Amsterdam

"Ik ken Martijn van Roon vanuit mijn keukentijd als een goede hard werkende collega.
Toen ik begon met een nieuwe uitdaging, heb ik F&B Solutions gebeld om mij te helpen met het opzetten van de back office binnen Edel,

samen hebben wij de fotografie gedaan, recepten uitgewerkt, banqueting opgezet en het  foodbook ontworpen. 

Hij kan goed conceptmatig denken, zich inleven in een nieuw concept, is flexibel en werkt snel een efficiënt."


"Dank Martijn!!"

Jonathan Karpathios - Culinair directeur Vork&Mes en Edel Amsterdam

Como 010 Rotterdam
(mijn tent is top)

“Martijn van Roon is zeer gedreven in het opzetten van een goede organisatiestructuur. Hij kent als geen ander het klappen van de zweep bij het ontwikkelen van een nieuw horecaconcept of het opstarten van een horecabedrijf . Verder heeft hij mij behoed voor grote onnodige uitgaven en kan hij door zijn grote netwerk goede onafhankelijke deals met leveranciers sluiten.”

Dave Reabel van Pinxo (Mijn tent is top)