F&B Solutions ambassadeur van Hiramasa kingfish

F&B Solutions is de trotse nieuwe Nederlandse ambassadeur van Cleanseas Spencer Gulf Hiramasa Kingfish.

Bij Clean Seas kweken we onze Spencer Gulf Hiramasa Kingfish op een afgelegen locatie bij de stad Port Lincoln in Eyre Peninsula in Zuid-Australië. De smaak van onze Kingfish is net zo zuiver en puur als de ongerepte wateren waarin hij is grootgebracht.

Zoals het geval is, is de Spencer Golf één van de schoonste wateren in Australië. Er is niets tussen de wateren waar de Spencer Golf Hiramasa Kingfish wordt grootgebracht en de Antarctische wateren alleen maar de ijzige uitgestrekte Zuidelijke Oceaan.

Als we het hebben over de Kingfish, vertellen we het over het verhaal van twee vissen.

Daar is de Kingfish in de zee: krachtig en roofzuchtig. En daar is de aangelande Kingfish, zo delicaat en verfijnd op het bord.

Het is een uitzonderlijke, verrassende vis. De Spencer Golf Hiramasa Kingfish is groot en imposant. Eemaal gevangen is het een veel fijnere propositie: zijn vlees behoudt lagen van subtiliteit en intriges. Japanse sushi-meesters beschouwen Kingfish als de beste vis ter wereld voor sashimi. Het is stevig, maar onderscheidend delicaat.

De smaak is ongeëvenaard. Zoet, vers en een tikje vet. Het kan andere smaken dragen met behoud van zijn eigen sublieme karakteristieken. Het kan langzaam worden bereid of rauw als sashimi en gemarineerd in tigermilk als ceviche. Maar het kan ook worden gebakken of bereid op de BBQ. De wegen zijn eindeloos ....

Onze Kingfish-landbouwpraktijken in de Spencer-golf zijn ongeëvenaard.

Clean Seas is trots op zijn duurzaamheidsreputatie. We doen er alles aan om onze Spencer Gulf Hiramasa Kingfish op de meest milieuvriendelijke manier te leveren. We fokken in grote bassins, in schoon, koud zeewater, niet in de buurt van andere Kingfish-boerderijen. We hebben een Friend of the Sea-certificering en zijn bezig met het behalen van de Aquaculture Stewardship Council-accreditatie, de gouden standaard in de aquacultuur.

Je moet veel zorgen maken over de hiramasa kingfish en het hoofd te bieden aan het wilde weer van de Grote Zuidelijke Oceaan. Het Eyre-schiereiland, zoals zo veel van Zuid-Australië, heeft zijn eigen speciale natuurlijke aantrekkingskracht - veel open land, nauwelijks bebost. En Port Lincoln is een afgelegen plaats, acht uur rijden van Adelaide.

Maar de relatieve isolatie maakt dit zo'n ideale plek om zo'n puur smakende vis te kweken. De vissen worden door de huiveringwekkende winters grootgebracht. Die zuivere, koude wateren betekenen dat dit is waar Clean Seas, met zijn inzet om het beste te produceren, eenvoudig zijn Kingfish moet kweken. En het creëren van iets groots zou in ieder geval niet gemakkelijk moeten zijn.

Recent Posts

Stay Up-To-Date with New Posts

Search By Tags

Er zijn nog geen tags.